Аз почвам да се вманиячавам или нещо не ми е добре обаче постоянно си мисля, че мойта кола върви доволно. Сега се пребирах към вкъщи и на 1 светофар (за хората от Пловдив ще поясня - точно светофара след ПУ-то посока "Тракия" пътя под новият надлез), таааа случката е следната - 500 метра преди светофара тръгвам да се престроявам от лявата към средната лента и отзад не виждам каква кола ама ми се пъче и не ми дава да мина и аз понатиснах малко минах пред него на светофара оставаха 2 секунди зелено и спрях. Тоя явно се изнерви отби и спря отдясно. Изчакахме си чакането от 70 секунди червено
през това време тоя доволно огледа фиат-а и сигурно си мисли "ха италианска кошница" и разбра се, че сме се захапали и ще се дръпнем оти пътя там мазен мазен само за такива бели, обаче наглостта му надделя и пича тръгна на 2 секунди преди зеленото (аз чаках да светне жълто зелено и да цепим) та докато тръгна аз и вече си го догонвам, караме заедно моята предница беше до края на калника му, и така чак на трета той дръпна пред мене и то дръпна така че се залепих до задницата му.... Разочарован съм от тия купета, бях им фен. Иначе сега дилемата е ако бяхме тръгнали наравно дали нямаше да го накажа?!

Коментар